Soundsystem

advies, verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht
Funktion-One distributie voor Belgiƫ

FORMULA SOUND

Al meer dan 35 jaar staat Formula Sound Limited garant voor Pro Audio materiaal van de hoogste kwaliteit. Naast analoge mixtafels voor Live en 'noise control' systemen produceert de firma ook verschillende types DJ-mixers.

Formula Sound Ltd & Funktion-One sloegen opnieuw de handen in elkaar voor het maken van een nieuwe mengtafel: FF6.2 

Zoals alle vorige modellen is dit toestel opnieuw gebouwd met uiterst kwalitatieve componenten. Extreem zuivere, neutrale klank en een solide behuizing zijn dan ook de voornaamste eigenschappen. Naast de vernieuwde functionaliteit (zoals 4-bands 'full-kill' EQ per kanaal, individuele auxilary level controls voor externe effecten, HighPass & LowPass filter per kanaal,..) zijn de basis elementen nog verder uitgewerkt tot een maximum aan ergonomie, duurzaamheid en precisie.


Momenteel zijn de eerste 6-kanaals mixers beschikbaar, maar er komt ook een 4-kanaals én 2-kanaals versie op de markt. 

Contacteer ons voor prijzen en verder informatie. http://www.funktion-one.com/products/ff62-dj-mixer/

 

De FF4000 is een beest van een mixer waarvoor Formula Sound de handen in elkaar geslaan heeft met Funktion-One. Deze samenwerking resulteerde in een prachtig ontwerp met soepele bediening van de solide knoppen en een uitgeballanceerde functionaliteit. Alle componenten zijn van beste kwaliteit waarvoor de twee merken dan ook bekend staan.

 

 

De mixer biedt bovendien de mogelijkheid het fader-paneel eenvoudig te vervangen om zowel lineaire faders als rotary faders in de stevige stalen behuizing te monteren.

Elk kanaal kan aan de A- of B-groep toegewezen worden om ze via de cross-fader te manipuleren. Maar ook externe effecten (via Send/Return) worden op deze wijze per kanaal geselecteerd. 

Drie stereo outputs zijn standaard aanwezig, bovenop de rec out (RCA): Main , Monitors & Zone output. 

Momenteel hebben wij FF4000L in verhuur. 

Interesse om een product van Formula Sound aan te kopen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.