Soundsystem

advies, verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht
Funktion-One distributie voor Belgiƫ

ISONOE audio isolation system

Isolation Feet (M6 - turntable version)

Sinds de release in 2004 hebben de Isonoe Isolation Feet al veel lof ontvangen vanuit de Hi-fi community en zijn ze de 'industry standard' geworden in de beste nachtclubs ter wereld. Speciaal ontworpen om feedback in draaitafels te voorkomen, hetgeen inmiddels als is bewezen in menig professionele installaties.

Deze Isolation voeten (M6 Versie) zijn compatible met elke draaitafel die is uitgerust met standaard M6 schroefdraad, zoals elk type Technics SL-1200 & SL-1210 (MK2, MK3, MK4, MK5 or M5G).

Verkrijgbaar per set van 4 (= 1 plaatendraaier) in zwart of zilverkleurig.
€181.50 BTW incl.

 

Isolation Boots

Deze Sorbothane Boots zijn passend voor onder de Isonoe Isolation System voeten. Ze zorgen dat deze goed op hun plaats blijven en hebben van zichzelf extra anti-feedback eigenschap. Deze boots zijn ook te gebruiken onder voeten van een vergelijkbare afmeting (zoals direct onder de standaard Technics SL1200 / SL1210 voeten).

Verkrijgbaar per set van 4 (= 1 plaatendraaier). 
€48.50 BTW incl.

Neem contact op voor verdere vragen of indien je ISONOE's wenst te bestellen.

TIP voor gebruik: reinig de 'Isolation Boots' regelmatig met water indien deze gebruikt worden in een stoffige omgeving om te voorkomen dat de 'Boots' scheurtjes gaan vertonen