Soundsystem

advies, verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht
Funktion-One distributie voor België

Sinds 1 mei is Soundsystem exclusieve verdeler van Funktion-One voor België.

Funktion-One EVO 6E & EVO 7E - topkast

Dit jaar pakte Funktion-One uit met twee next-level hoorngeladen luidsprekers. Nooit eerder hoorden we zo’n stabiel en extreem zuiver klankbeeld met een merkwaardige intensiteit zonder aan luisterplezier en definitie in te boeten. EVO 6 & 7 zorgen voor deze evolutie! Deze kasten zijn geschikt voor alle toepassingen waar kracht en state-of-the-art geluidskwaliteit vereist is en zullen perfect tot hun recht komen in Live, Dance & Theater installaties. De weergave van stem is gewoonweg fenomenaal. Naast vaste installaties krijgen zo ook een plaatsje in de verhuur met de touring versies die later dit jaar beschikbaar zullen zijn.


Funktion-One PSM318 - monitor

Ook dit jaar blies deze 4-weg dj monitor opnieuw iedereen omver met zijn krachtig frequentie-spectrum. Enkele kleine update’s zorgen voor een optimalisatie van de klank, waardoor er geen twijfel meer bestaat: dit is dé DJ-monitor van de toekomst!

De PSM318 levert ongekende precisie in combinatie met zeer hoog volume.


Funktion-One SB210A – actieve subkast

Met aandacht voor zowel design als functionaliteit ontwierp Funktion-One deze compacte subwoofer, uitgerust met ingebouwde versterkers en crossover. Een ideale combinatie met F101 of F81 tops.

Met garantie van uitgebalanceerde klank én met een groot vermogen is de SB210A ideaal voor studio-of thuisgebruik. Geen externe versterker of processor nodig, maar simpelweg plug & play.

Neem contact op voor een demo, verdere informatie of een prijsofferte!


XTA APA series - Adaptive Processing Amplification

Vorig jaar kondigde XTA de komst aan van deze nieuwe 4-kanaals Klasse D versterkers. De ‘Adaptive Processing Amplifier’ (APA) haalt meer rendement uit het geluidssysteem door de real-time controle en sturing van de vernieuwde processing en stroomvoorziening.

Nood aan volledige controle en functionaliteit zoals filtering, limiting of traditionele EQ settings? Hiervoor is intelligente communicatie voorzien via AES, analoge inputs en Audio over Ethernet (Dante). Met behulp van de vernieuwde software op PC of Mac is de aansturing van de unit bovendien kinderspel.


Rane MP2015 – dj mixer

Het gevoel van een klassieke rotary mixer gecombineerd met de technologische mogelijkheden die elke vooruitstrevende DJ vandaag verwacht. Dit is de visie die Rane in de MP2015 heeft geïntegreerd.

De Rane MP2015 is 4-kanaals DJ mixer voor high-end audiosystemen, speciaal ontwikkeld voor high-resolution audiobronnen. Hij is bij uitstek geschikt voor het spelen van vinyl en niet-gecomprimeerde files als WAV of FLAC. De MP2015 is voorzien van drie-weg sweep filters, dual 24-kanaals USB geluidskaarten, drie-bands main mix isolator en een submix-kanaal.

Met de MP2015 heeft Rane een nieuwe industriestandaard gezet wat betreft geluid, features, betrouwbaarheid en duurzaamheid.