Soundsystem

advies, verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht
Funktion-One distributie voor Belgiƫ

Soundsystem en BESA kiezen samen voor kwaliteit

BESA mag zich sinds kort verheugen in het lidmaatschap van Soundsystem. Het bedrijf, dat in 2001 werd opgericht, werpt zich op als een doorgedreven specialist op vlak van geluid en verlichting. Het bedrijf uit Oostkamp laat graag van zich spreken door de onvoorwaardelijke keuze voor kwaliteit.

"En dat niet alleen op vlak geluidssystemen, maar evenzeer wat betreft klantenservice en duurzame klantenrelaties", vertellen oprichters Lieven Pillaert en Tia Broodcoorens.

Soundsystem bestaat sinds 2001 en heeft zich op korte tijd ontwikkeld tot een gewaardeerde partner met geluid en verlichting als specialiteit.

"Een kwalitatief hoogstaand geluid op eender welk evenement is en blijft onze passie", klinkt het enthousiast.

"Wij richten ons tot een brede doelgroep en hebben door de jaren heen een solide klantenkring opgebouwd, grotendeels op basis van mond-tot-mondreclame. Veel mensen komen bij ons terecht met de boodschap dat ze op zoek zijn naar een goed geluid. Of het nu om een concert, dance event, seminarie of tentoonstelling gaat, wij kiezen onvoorwaardelijk voor een uitstekend en warm klinkende productie en maken er een erezaak van om elk evenement te voorzien van het gepaste geluid en verlichting."

Soundsystem mag zich dan meer en meer hebben gespecialiseerd in geluid, ook voor een adequate belichting kunnen de klanten er terecht.

"We doen zowel verkoop en verhuur en maken sinds een vijftal jaar deel uit van het wereldwijde netwerk van Funktion-One, dat niet voor niets de Formule 1 onder de geluidsystemen wordt genoemd. Het feit dat wij jaar na jaar groeien, hebben we niet alleen te danken aan de voortreffelijke geluidskwaliteit, maar evenzeer aan de flexibele klantenservice. We besteden veel tijd en aandacht aan gericht advies en bouwen met veel zin voor detail aan duurzame klantenrelaties. We kunnen bogen op een trouwe klantenkring die jaar na jaar beroep doet op onze diensten. Een mooi voorbeeld daarvan is Tomorrowland, waar we dankzij Funktion-One ooit als kleine speler een opvallende rol tussen de grote namen in de sector speelden. En dat zijn we blijven doen met als resultaat dat we ondertussen al vier of vijf podia van geluid voorzien."

Recent werd Soundsystem lid van BESA.

"We volgden de belangenvereniging van onze sector al enkele jaren op de voet en merken dat hun filosofie nauw aansluit bij de onze. Kwaliteit staat immers bij beiden als een paal boven water. Ook wij ergeren ons vaak aan bedrijven die de kwaliteitsregels aan hun laars lappen en willen graag de BESA-strijd voor kwaliteit mee ondersteunen. Zij betekenen veel voor de sector, maar kunnen ook ons helpen bij de verdere uitbouw van ons netwerk. Het is voor alle leden interessant om elkaar nog beter te leren kennen en informatie uit te wisselen."

www.soundsystem.be