Soundsystem

advies, verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht
Funktion-One distributie voor Belgiƫ

Allen & Heath Xone:DB4

Allen & Heath Xone:DB4

Algemeen

De Xone: DB4 is een vierkanaals DJ mixer van Allen & Heath. Het hart van deze mixer is een krachtige quad core DSP effecten engine die alle vier de kanalen van digitale effecten voorziet. Ieder effect wordt automatisch gesynchroniseerd met het tempo. U heeft de beschikking over vijf verschillende FX types, maar ook de Xone Dual Filters ontbreken niet.

EQ per kanaal

Elk kanaal heeft zijn eigen drie bands equalizer en kan geconfigureerd worden als een asymmetrische EQ (+6/-25dB), een Isolator (+6dB/OFF met een 24dB/octave slope), of als een high-pass/low-pass filter waarvan de resonantie ook in te stellen is. De EQ knoppen veranderen van kleur als er een andere type EQ gekozen wordt. Ook heeft ieder kanaal een loop functie, waarmee u loops kunt maken in een lengte van 1/16 beat tot en met 4 maten. De loops worden ook gesynchroniseerd met het tempo van uw mix. De Xone: DB4 zal altijd één volledige maat opnemen, en loops zijn zonder haperingen in real-time in te korten.

Audio interface

Alle vier de kanalen zijn schakelbaar tussen verschillende bronnen: analoog line-in 1 tot 4, waarvan kanaal 2 en 3 ook te gebruiken zijn voor draaitafels, digitaal 1 tot 4 of USB 1 tot 4. Er is een microfoon/line-ingang met een tweebands equalizer, gain, cue en volume regeling. Deze kan ook naar kanaal 1 ge-route worden. De Xone DB4 heeft ook een 24-bit, 96kHz USB audio interface. Dus hoeft u niet meer te slepen met een geluidskaart als u met digitale DJ software draait! Met deze audio interface kunt u tot vier stereo kanalen opnemen in iedere DAW. Daarnaast heeft u vier stereo virtuele effect returns.

Terug naar de vorige pagina.

Als u aanvullende informatie, advies of een vrijblijvende offerte wenst, kan u onderstaand formulier invullen. Wij contacteren u eerstdaags.