Soundsystem

advies, verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht
Funktion-One distributie voor Belgiƫ

E&S DJR400

E&S DJR400

Jerôme Barbé & DJ Deep bouwden een moderne, compacte analoge rotary mixer die bovendien gemakkelijk te transporteren is en toch minstens de geluidskwaliteit kan van zijn grotere broers.

De E&S DJR400 is een mixer waar de nadruk wordt gelegd op de essentiële zaken. De integrated crossover isolator zorgt dat je complete controle krijgt over het geluid dat naar de master wordt gestuurd. Handig dus voor wie reist en zijn eigen mixer eenvoudig wil aansluiten op het systeem van de club ter plaatse. 

Wie dat wil kan ook een externe effector toevoegen via de send/return ingang. Deze mixer werd meteen de lieveling van heel wat Djs zoals Floating Points, Tama Sumo, Theo Parrish, Frank Wiedemann (Ame), Gilles Peterson,… Maar ook onze Belgische Quincy Steveninck (Age Of Love) is trotse eigenaar van dit krachtige toestel. 

 

Alle DJR400 mixers worden met de hand geassembleerd in Frankrijk waardoor verschillende opties mogelijk zijn naar persoonlijke voorkeuren:

Technische specificaties:

Ondertussen hebben wij meerdere modellen in verhuur én op stock voor verkoop.

Aankoopprijs vanaf €1899€* excl. BTW, zonder opties.

*Onder voorbehoud van prijswijziging

Terug naar de vorige pagina.

Als u aanvullende informatie, advies of een vrijblijvende offerte wenst, kan u onderstaand formulier invullen. Wij contacteren u eerstdaags.